gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3


Posao i karijera u Exoru


Kvaliteta svake tvrtke ustvari je samo odraz kvalitete njenih djelatnika. Djelatnici su u konačnici ti, koji koncepciju rada provode u djelo, a motivirani i angažirani djelatnici osnova su dugotrajnog rasta i uspjeha. Budući da kontinuirano težimo napredovanju i rastu, naša tvrtka je u kontinuiranoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koje će svojim znanjem, radom i zalaganjem sudjelovati u tom cilju. Zauzvrat, svojim djelatnicima nudimo sigurno i ugodno radno okruženje, te ih potičemo na osobni i stručni razvoj.


Ako želite raditi u okruženju koje potiče kvalitetu, izvrsnost i razvoj, ako ste visoko motivirani i spremni Exor filozofiju provoditi u djelo, pozivamo Vas da nam se pridružite!

Javite se na naše otvorene natječaje, a ukoliko trenutno nemamo otvorenih natječaja pozivamo Vas da nam pošaljete otvorenu Ponudu za zaposlenje zajedno sa životopisom.

Vašu Ponudu za zaposlenje možete poslati poštom na adresu:

EXOR Tehnički Servisi d.o.o.
Bani 73a, Buzin
10010 Zagreb
Hrvatska

ili e-poštom na adresu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

Obvezujemo se da ćemo osobne podatke prikupljene ovom prijavom, upotrebljavati isključivo za namjenu zbog koje su podaci poslani. Sa sakupljenim podacima postupati ćemo odgovorno i u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.


© EXOR Tehnički Servisi d.o.o. Zagreb